

- И защо си толкова радостен?
- Защото ми отказа!...

- Защото на балконите в Белгия няма място за големи бидони.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Името на Плачещата торта е получено от сочния блат, който е покрит с горещо какао и следователно е прекрасно напоен
Нежен, лек и невероятно кремообразен – ето как да си го направите още днес
Проста рецепта с фантастичен резултат
Отлична рецепта, която непременно трябва да опитате – резултатът ще ви остави без думи
Зарадвайте любимия човек с незабравим празник на първа линия море, в 5-звезден лукс
Едва не запали кухнята в Черешката на тортата
Всичките й последовали на Теди Титова вече опитаха сладкото изкушение
Единственият съвет на кулинарите е да следвате точно количеството на сусамовия тахан
Приготвя се лесно, но изчезва от тавата за секунди
Зрителите са изненадани